Wat een mooie wereld

Dit is een iets andere blog dan jullie van mij gewend zijn. Normaal schrijf ik over Aymee of het moederschap. Deze keer niet. Deze keer schrijf ik over iets super leuks wat ik onlangs besteld heb!

Ik bestelde een Wereldkaart . Niet zomaar een wereldkaart. Nee, een hele mooie en grote foto op aluminium! Het is geen standaard wereldkaart. Maar een bijzondere. Ik hou van deze wereld en wil er het liefst zoveel mogelijk van zien. Daarom vind ik de tekst die boven de kaart staat zo mooi. Ik vind hem toepasselijk op hoe ik naar de wereld kijk. Elke dag wanneer ik beneden kom zie ik hem meteen staan. Dat vind ik fijn want dan zie ik meteen een positieve tekst. Het inspireert me.

Hij staat nu tijdelijk op de piano. Dit vind ik een prima plek tot dat ik een nog beter plekje heb gevonden. Hij is best groot (60x 90) dus je kunt hem niet zomaar overal neerzetten. Misschien laat ik hem hier wel staan. Hij staat nu centraal en dat vind ik fijn. Iedereen die binnen komt ziet hem gelijk en geeft er complimenten over. Wat ik ook belangrijk vind is dat hij erg stevig van kwaliteit is , je hoeft dus niet bang te zijn dat een van je kinderen hem snel kapot maakt. Dat is wel fijn om te weten voor de moeders onder ons! Vooral als je een dochter hebt die Aymee heet en super lomp is.

Ja. Ik ben er echt heel erg blij mee! Ik vind hem heel erg goed passen bij de rest van het interieur. Er was keuze uit héél erg veel wereldkaarten! Ik wist niet welke ik moest kiezen. Ik vind deze zo mooi omdat hij zwart/wit is. Dat past overal bij. Toch heb ik lang getwijfeld. Er zijn veel kaarten die ik wil hebben. Er is echt voor iedereen wat wils. Je hebt bijvoorbeeld ook wereldkaarten voor op een kinderkamer. Die zijn zo leuk!

Ik hou ervan om zo af en toe wat dingetjes aan te passen in het interieur. Deze wereldkaart geeft meteen een hele andere kijk op de woonkamer. Vooral omdat hij zo lekker groot is!

Wat vinden jullie? Leuk is ‘ie he! Zouden jullie ook zo’n kaart willen?

What a wonderful world

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s